E908EB33-5F57-4D5B-97E9-765F76F349BE_1_1

De zachtheid van de pyjama's zal zowel ouders als kinderen verleiden, terwijl slimme details zoals de kleine drukknopjes op de schouder in de kleinere maten of een babypakje met rits het dagelijkse pyjamaritueel net iets makkelijker kunnen maken.

 

De hele collectie wordt op kleine schaal geproduceerd door onze confectiepartners in Portugal en is OEKO-TEX STANDARD 100® gecertificeerd.

Met Coco by Cotolini leggen we de lat hoog. We willen een tijdloze collectie van mooie en hoogwaardige basics aanbieden en streven ernaar een duurzaam product te maken dat niet achterhaald is na één collectie en beschikbaar is wanneer je het nodig hebt. Daarom kozen we ervoor om van start te gaan met een uniseks en all-season pyjama-assortiment.

De lijn is gebaseerd op een zacht 4-kleuren palet en een sobere, eerder minimalistische vormgeving waardoor bijna alle stuks geschikt zijn voor zowel jongens als meisjes.

DF4295F3-AFE5-465E-BB56-88A98376B600_1_1

Coco by Cotolini richt zich op baby’s en kinderen.

Onze pyjamaatjes zijn verkrijgbaar van bij de geboorte tot maat 10 jaar.

Met onze onberispelijke kwaliteit en tijdloze ontwerpen zijn we ervan overtuigd dat we deel kunnen uitmaken van een duurzame levensstijl. Ook al hebben we nog veel te verbeteren, we geloven dat we dit proces nu kunnen starten en het elke dag stap voor stap kunnen verbeteren. Bekijk onze collectie en omarm de COCO manier van leven!